Snel geholpenSnel geholpen
Respect voor mens en milieuRespect voor mens en milieu
Kwaliteit en klantvriendelijkheidKwaliteit en klantvriendelijkheid
Bloedluisbeheersing

Bloedluisbeheersing

Ongedierte bestrijding door een vakman van Pest Prevent

01. Vertrekpunt

Door middel van het maken van foto's is makkelijk te bepalen hoe hoog de druk is. Elke foto-locatie wordt voorzien van een nummer, zodat na behandelingen is te controleren of de druk toe- of afneemt. De eerste foto's zijn dus het vertrekpunt van de monitoring. Maar niets is belangrijker dan het oog van de verzorger in de stal, want de druk kan toe- en afnemen.

 

02. Bepalen strategie

Na het bepalen van de hoeveelheid bloedluis in de stal, is het belangrijk om een effectieve strategie in te zetten. De stal behandelen met Insectosec®, aanvullende diervoeders op het drinkwater en hygiënemaatregelen.

 

03. Uitvoering

Insectosec®

PestPrevent heeft de beschikking over professionele apparatuur om Insectosec® bij u in de stallen aan te brengen. Bij voorkeur in de leegstand, na reiniging van de stal, brengen wij het op uw systeem aan, maar ook als de dieren nog in de stal zijn, kunnen wij het verzorgen. Al het materiaal wordt na de behandeling, grondig gereinigd en ontsmet.

Aanvullende diervoeders

De inzet van aanvullende diervoeders, is belangrijk om gedurende de ronde, de populatie beheersbaar te houden. Via een uitgewerkt schema, en monitoring, bepalen we de inzet ervan, en of we moeten bijsturen.

 

04. Monitoren

Monitoren is belangrijk om het verloop van de populatie in de gaten te houden, dit doen we door foto's te maken, en te vergelijken. Elk monitoringspunt krijgt een nummer, deze worden verwerkt in het logboek voor ongediertebestrijding. Daar zijn ook de foto's terug te vinden.

 

Wij komen graag bij u langs?

Wilt u meer weten over het beheersbaar maken van uw bloedluis?

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord