Snel geholpenSnel geholpen
Respect voor mens en milieuRespect voor mens en milieu
Kwaliteit en klantvriendelijkheidKwaliteit en klantvriendelijkheid
Bestrijding

Bestrijding

Ongedierte bestrijding door een vakman van Pest Prevent
001

Onze werkwijze

Tijdens het eerste contact, zullen we zoveel mogelijk gegevens noteren, wat er gezien is, waar, wanneer, om daarna een afspraak te maken voor een locatiebezoek, dat proberen we dezelfde dag of zo snel mogelijk, afhankelijk van de overlast.
undefined
Contact
002

Locatiebezoek

Tijdens het locatiebezoek proberen we nog meer gegevens te krijgen, we speuren, zoeken, naar sporen, uitwerpselen, vraatsporen, graafsporen, geursporen, om zo een conclusie te kunnen trekken welk ongedierte er rond hangt.
undefined
Inventariseren
003

Advies

Belangrijk in het hele bestrijdingstraject, is ook, hoe voorkomen we dat het ongedierte terug komt, welke maatregelen kunnen er nu al getroffen worden, voor we de bestrijding beginnen. Denk aan de volgende punten: hygienemaatregelen, habitat management (begroeiing, opslag, enz), en wering. In het kort: IPM, Integrated Pest Management. Voorkomen is beter dan genezen.
004

Bestrijding

Na de genomen maatregelen, hygiene, habitat en wering, gaan we indien nodig bestrijden, dit is afhankelijk van het soort ongedierte en waar het ongedierte huist. Een rat vraagt om een andere bestrijding, dan een vlieg, maar ook daarin is PestPrevent de juiste vakman. Terwijl u uw werk doet, bestrijden wij het ongedierte.
undefined
Bestrijden
005

Evaluatie

Zijn de genomen maatregelen voldoende? Is de bestrijding voldoende? Zijn nabehandelingen nodig, of nadere controles? Is het een idee om de plaagdierbeheersing aan PestPrevent uit te besteden, en wat zijn de jaarlijkse kosten? Onze bestrijder kan u over alles informeren.
undefined
Evalueren
 • Telefonisch goed bereikbaar

  Telefonisch goed bereikbaar

  Bel ons om uw probleem op te lossen

 • Respect voor mens en milieu

  Respect voor mens en milieu

  Milieuvriendelijke en effectieve werkwijze

 • Kwalitatief en klantvriendelijk

  Kwalitatief en klantvriendelijk

  Deze principes staan bij ons altijd op één

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord